marți, 3 aprilie 2012

Cîte filme recunoaşteţi?

"NE JUCĂM!... NE DISTRĂM!"

K-lu ne dă următorul exerciţiu şi foarte bine face.
Filmele de odinioară primesc un...Tratament bun.
"Păi bine, mă, veterinarule..." "-Bravo, Kalu"După ce aţi răspuns corect la primul exerciţiu, daţi pagina şi treceţi la Vă place comedia şi Ne jucăm


10 comentarii:

 1. Buna,am recunoscut urmatoarele filme: Iarna bobocilor(secventa de inceput) ,De-as fi Harap Alb,Actorul si salbaticii(Toma Caragiu si veterinarul),Toamna bobocilor(Toderas si baiatul sau),Pistruiatul,BD intra in actiune.

  RăspundețiȘtergere
 2. Musai de vazut si "Ne jucam". Cat de bine se potriveste textul din filme cu ritmul pieselor!! K-lu merita intr-adevar felicitat. "Un kal cu initiativa"

  RăspundețiȘtergere
 3. lumea e asa si daca o dai si daca nu. veterinare poate vi sa-mi mosesti scoafa ii de a fata.

  RăspundețiȘtergere
 4. daca o mosesti bine, dau un purcel. nu mai dau reprezentatii publice. dar ma puteti chema la botezuri, haai si nunti,inmormantari mai putin.

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 6. Va place comedia: Expresul de Buftea,BD in actiune(dansul lui Puiu Calinescu)Pistruiatul, Bd in alerta ("Imi place in casa mea,dar de dansat imi place sa dansez la bar" si secventa de inceput cu Dem,Puiu si Jean.)

  RăspundețiȘtergere
 7. Ne jucam: Atunci i-am condamnat pe toti la moarte(secventa de inceput),Nea MArin miliardar("Nu ne oprim decat la Miami")Bd in actiune ("Aa,sigur") si scena cu Puiu Calinescu, Dragoste la 0 grade(Replica lui Dem:"SI-a batut joc de mine")Iarna bobocilor ("Cal cu initiativa"),scena cu pickup-ul nu o recunosc.Stiti de unde e?

  RăspundețiȘtergere
 8. sergiu nicolaescu in zile fierbinti

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.