marți, 9 noiembrie 2010

Cami+Leo

Daca tot am inceput un concurs nou, ar fi bine sa il incheiem pe cel vechi. Cum care? Concursul 3minutE. Conform regulamentului, castigatorul avea o datorie: sa filmeze ceva cu noua sa camera si sa ne arate rezultatul. Mira Isar a tinut luni intregi la ideea ca isi va filma chiar scenariul castigator. Dar examenul de licenta, apoi intrarea la masterat, in fine, universul au conspirat impotriva acestui plan temerar. Totusi, ca sa nu ramana datoare, Mira ne-a trimis zilele acestea cateva lucruri cu si despre Toshiba Camileo.

Am o perioada creativa sub zero, asa ca o sa va trimit cateva clipuri care sa demonstreze doar calitatile micutei Toshiba Camileo S10.
Primul e un wide-shot.

Al doilea e un close-up - putin stabilizat post-filmare, deoarece am uitat sa activez functia de stabilizare cand am filmat. Da, imi tremura mainile foarte tare de obicei.

Si al treilea ... doar pentru ca nu poti da gres cu animale. Sunt prea dragute. In cazul de fata catelusa mea si una dintre pisici.

Toate au fost filmate in 1080p. Nu am umblat deloc la culoare sau alte setari. Totul e redat exact cum a fost filmat. Dupa cum observati, toate sunt filmate ziua. Daca nu e lumina buna, din pacate, calitatea scade drastic. Si cum nu ma pricep la a seta lumini artificiale, am preferat sa va arat ce poate face camera in conditii de lumina naturala. Are flash dar nu ajuta prea mult. Are digital zoom x4 (x2 in caz de 1080p) - util in unele cazuri. Sincer habar nu am cat tine bateria... dar tine muuult! Programul de editare care insoteste camera e mult prea simplist.

Despre pret nu pot comenta deoarece am castigat-o ( le multumesc inca o data organizatorilor si sponsorului 3e). Ideea principala e ca Toshiba Camileo S10 e camera perfecta "de buzunar", sa-i zic asa. E optima pentru cazurile uai-ce-tare-ar-fi-acuma-sa-am-o-camera-de-filmat-la-mine. Nu gasesc un atribut mai potrivit. Aaa...da. Si pozele arata cam asa.


Am rugat-o pe Mira sa spuna cate ceva si despre ea:

Nu stiti ce spune si Don Draper? Nu e politicos sa vorbesti despre propria persoana :) Cel putin asta sustine el ca a fost invatat crescand in Midwest. La fel si eu, crescuta aici in vestul Romaniei. Ce pot sa spun este ca am terminat o facultate "ne-inginereasca" in Timisoara; ca nu imi pare rau, dar ca imi este dor de matematica si de programare uneori. Nu am fost un student bun si asa am ramas. Prin urmare acum sunt la master, dar mai bine n-as fi. Ce vreau este sa vad lumea si sa ma intorc acasa :) Cred ca deja ati aflat cam multe despre mine.

Va salut, oameni pentru care vizionarea unui film inseamna mai mult decat o modalitate de petrecere a timpului in surplus!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.