luni, 23 martie 2015

Bookfest Timisoara: carti, dar mai ales, filme

Anul acesta Salonul International de Carte Bookfest isi diversifica programul de la Timisoara cu o sectiune de Film. Cinematograful de artă Bookfest, organizat cu sprijinul partenerilor Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCRR) și Asociația Macondo va prezenta filme premiate la cele mai mari festivaluri, iar accesul publicului va fi gratuit.

Joi de la ora 16:00 puteti viziona filmul lui Bernardo Bertolucci, Io e Te, o drama de familie din 2012 cu doi tineri cu multe probleme dar si multa muzica buna iar de la 18:00 Hannah Arendt, filmul biografic despre procesul nazistului Adolf Eicheman vazut prin ochii corespondentei pentru revista The New Yorker, Hannah Arendt.

Vineri in schimb veti avea parte de doua pelicule americane de inalta calitate: de la 16:30 mult elogiatul Beasts of the Southern Wild (2012, Benh Zeitlin) nominalizat la 4 Oscaruri in 2013 si de la 18:00 cel mai recent film al fratilor Coen, Inside Llewyn Davis (2013), o pelicula melancolica dar nu lipsita de umor despre truda unui cantaret (Oscar Isaac) de a se afirma pe scena muzicii folk a anilor '60.
Filmele subtitrate in lb. romana.

Salonul dupa cum stiti se va desfasura la Centrul Regional de Afaceri Timișoara (CRAFT), vis-a-vis de Sala Olimpia. Proiectiile vor avea loc in Sala Europa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.