luni, 21 octombrie 2013

Plesh goes to Hollywood VIII


In care Cristian Plesh primeste o oferta sa lucreze la Avengers 2.

Cei ce urmaresc acest semi-jurnal stiu ca ultima mea relatare a fost despre dezamagirea colosala petrecuta pe un platou de filmare in Los Angeles. Intamplarea m-a afectat destul de mult. Doua-trei luni nu am mai fost bun de nimic. Singurul meu gand era ca nu am nici o sansa in aceasta industrie. Dar nici nu voiam sa plec. Din punct de vedere psihologic eram la relantiu. Ma trezeam dimineata si faceam ce faceam in stil robotic.

In aceasta perioada totusi am mai fost la alte filmari studentesti de la AFI. Am mai ajutat pe ‘ici pe ‘colo mai multe productii. Intr-o zi eram la o alta filmare studenteasca (AFI evident) cu alti regizori secunzi din industrie, foarte activi in filme contemporane cu bugete semnificative. Si unul dintre ei se gandeste, dupa cateva zile, sa ma intrebe daca am program in vara. “Nu” zic eu, “De ce?”. “Pai lucrez ca asistent de regie la “the second unit” pentru Avengers 2 si caut asistenti de productie (PA) in care sa am incredere…”. 

Ce sa zic…Sare pe rana. I-am explicat ca am tot timpul din lume in vara dar din pacate nu ma va putea angaja din aceleasi motive ca si prima productie. Mi-a spus ca va incerca sa ma bage cumva, dar sa nu-mi fac mari sperante. Intr-un final nu s-a ales nimic. 

Dupa aceasta a doua mini-intamplare m-am hotarat sa incerc o alta abordare. Urcatul pe scara se pare ca nu se va intampla asa ca o sa incerc altceva…Sa intru pe poarta mare din prima. Care e cel mai simplu mod de a realiza acest lucru? Un scenariu care sa atraga interes. Asa ca de atunci m-am concentrat aproape exclusiv pe scris. (din Los Angeles, Cristian Plesh)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.