vineri, 4 septembrie 2015

Lia, experimentartista


Anul trecut am luat și eu un mulțumesc din acela roșu, confecționat de Lia la Plai. N-am știut la cine să-l dau atunci, așa că am rămas cu el și l-am uitat într-un sertar. Până azi, când îmi amintesc că am cui să-l ofer. Chiar Liei. Și ce zi poate fi mai bună pentru asta decât ziua ei?



Dar să o luăm cu începutul: cine e Lia?

Dupa ce a zăbovit 8 ani prin școli de arte și 9 ani într-un birou de web design, experimentartista Lia Rădoi s-a trezit și s-a apucat "de-ale sale" la modul serios devenind un 'personaj creativ multilateral implicat'. Liei îi place așadar să-și bage mâinile în multe și diverse proiecte și sa lucreze cu tot felul de materiale din care sa rezulte ceva original, de calitate si musai frumos!. Lia Rădoi este și fondatoarea 10 Negri Mititei și a altor chestii mici cu suflet mare, toate cusute cu drag.






Și-a băgat mânuțele și la Ceau, Cinema!, voluntară. După ce a văzut afișul nostru oficial, desenat de artistul Mircea Popescu, Lia a meșterit repede ceva cu: două lemne, șuruburi, vopsea și un pic de magie din aia bună și colorată. Când am văzut pentru prima oară trofeele făcute de Lia, și eu și Richie ne-am simțit ca și cum tocmai am primit un premiu. Trofeele au ajuns între timp la câștigătorii Ceau, Cinema!: tânăra regizoare maghiară Virag Zomboracz și consacratul regizor polonez Wojtiech Smarzowski.

Mulțumesc, Lia! 
(o găsiți sigur la PlaiX și aici)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.