vineri, 18 septembrie 2015

Vecini de cinema


Vecine, nu știu dacă ai observat, dar vecinii din filme sunt, ca și cei din viața reală, de diferite specii care variază de la creepy la Kramer. O scurtă (și deloc completă) trecere în revistă a unor genuri și tipologii:

Voyeur-ul (The Rear Window)Băgăreața (Rosemary's Baby)Zgomotosul sau Bormașinul (Barton Fink)'Omul de bine' (Balkan Spy)Săritorul  (Occident)The dog hater (Neighbouring Sounds)Tablagiul (Trece și prin perete)genul 'Babelor din lumea întreagă" (Duplex și nenumărate babe din filmele românești)genul 'oameni suntem' (Domestic)
Și vedem la ce tipuri de vecin se încadrează (sau introduce) UN ETAJ MAI JOS mîine, sâmbătă, 19 septembrie, la proiecțiile de la Timișoara în prezența regizorului, directorului de imagine și a unui protagonist. Dăm o invitație de 2 persoane dacă adăugați și voi un tip de vecin din filme sau ne spuneți o povestioară (care bate filmul) cu un vecin. Oricum, fiți vecini buni și spuneți tuturor de film!

4 comentarii:

 1. vecinii bagareti, ca in filmele astea Cops and Robbersons http://www.imdb.com/title/tt0109480/ si Amos & Andrew http://www.imdb.com/title/tt0106266/

  RăspundețiȘtergere
 2. @the unholy two ai chef sa mergi la film deseara? zi repede, sa te trecem pe lista :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Răspunsuri
  1. proiectia cu invitatii este de la 20.00, sorry

   daca poti ajunge atunci, zi un nume acum! :)

   Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.