joi, 17 mai 2012

OFERTĂ SPECIALĂ...pentru cititorii Marele Ecran




Duminică, 20 mai, ora 19.00, vom începe ZVANG cu un Zbang - proiecţia filmului TABU (Murnau, 1931) pe muzica originală compusă de Violeta Dinescu (posibil să ne onoreze cu prezenţa) şi interpretată de prestigiosul grup TRIO CONTRASTE. Spectacolul face parte din programul festivalului internaţional Timişoara Muzicală. Şi merită toţi banii. Totuşi, cititorii blogului nostru au ocazia să-l vadă la jumătate de preţ (10 lei, faţă de 20 lei cît costă biletul întreg).

Dar cum vă vor recunoaşte cei de intrarea în Filarmonică? Simplu, ca la un rendez-vous. Veţi avea în mînă flyer-ul festivalului. Deci, dacă l-aţi găsit pe undeva prin oraş, păstraţi-l! Noi ne-am ocupat să le răspîndim pe unde credem că umblaţi şi voi. Dar dacă nu le mai găsiţi, le puteţi tipări de AICI, de pe blog. Sau veniţi orişicum, pentru că vom fi la intrare. Şi mai avem flyer-e. Probabil singurele care au valoarea nominală de 10 lei :)

Veştile bune de la Filarmonică nu se opresc aici (graţie doamnei Maria Dragomirescu): elevii şi studenţii pot plăti numai 5 lei (!!!) pe bilet. Cu o singură condiţie: să să adune într-un grup de cel puţin 10 persoane şi să prezinte la casierie o cerere (în care solicită direcţiunii Filarmonicii participarea la spectacol la tarif de recital educativ). Şi asta e valabil la toate spectacolele din cadrul Festivalului Timişoara Muzicală începînd cu TABU.

După cum vedeţi preţul nu e deloc tabu. Mai jos de atît nu se poate, eventual GRATIS (ceea ce se va şi întîmpla, la toate proiecţiile noastre din Aula BCUT).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.