luni, 14 iulie 2014

Vinerea Animată, la Ceau, Cinema!


Vinerea Animată e unul din momentele pregătite special pentru Ceau, Cinema!. În secțiunea "Cool Cinema" (demisol Casa Artelor) vor rula aprox 4 ore de animatie scurta, dublu selectata din recolta ultimilor ani, toate aranjate in 2 programe: "de zi" si "de noapte", mai vesele si solare sau mai intunecate si psihedelice. Vinerea Animată se ține (când altfel?), vineri, 18 iulie, de la 20.00 și 22.00. 

Selecția e pusă la cale în întregime de Felix Petrescu, observator si devorator de aproape al scenei de animatie de lung si scurt metraj. Felix are convingerea că animatiile scurte sunt hrana necesara pentru o minte curioasa si o fantezie bogata. Fie ca sunt animatii premiate sau obscure (ce mai e obscur in ziua de azi) toate au personalitate si trec peste standarde la capitolul fantezie, originalitate, umor, calitatea mestesugului, tehnici de animatie si subiecte fel de fel.

Vor fi niște aperitive fanteziste numai bune de inceput weekendul pentru orice om al muncii - ca niste fursecuri de casa. Toate aromele sunt insa pentru oameni mari care trebuie sa-si aminteasca macar pe durata proiectiei ca in animatie, ca si in lumea copilariei, totul e posibil!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.