miercuri, 26 iunie 2013

Duminică la ora 6

DINCOLO DE ECRANE 



Duminică la ora 6 este un film de Lucian Pintilie din 1966.
Şi, totodată, coordonata temporală a primului Community Check: Marele Ecran.

Pentru că împreună cu voi, cei care ne urmăriţi, suntem o comunitate online (micuţă, dar vioaie) de vreo 5 ani. De aproape 2, am devenit vioi şi offline. Hai să ne cunoaştem şi dincolo de ecrane (tastaturi, reţele, trailere, postări, comment-uri).

Ideea întîlnirii vine de la Felix Petrescu (aka Waka, 1/2 din Makunouchi Bento). Tot el aduce şi soundtrack-ul/ background-ul la beri şi limonade. Aşteptaţi-vă la "un vibe solar - de vacanţă şi relaş" ca să citez chiar autorul. Va fi un DJ set de vară de hip-hop instrumental / glitch-hop/ skwee - adica ce a ascultat Felix şi i-a plăcut în ultimele luni. E o ocazie să auziţi şi artişti mai puţin cunoscuţi din "netscenă", dar care merită un loc în mp3 player-ele voastre. DJ-ul nostru nu pune dedicaţii, dar dacă vă place un cîntec, mergeţi la el şi vă va divulga titlul piesei şi cine cîntă!

Pentru a avea o apreciere cît mai reală a numărului de locuri care trebuie rezervate, vă rog să confirmaţi (sau infirmaţi, după caz) participarea, pe pagina de facebook a eventului. Mulţumiri calde gazdelor (mai ales Cristinei Docea). Ne vedem deci în curte la Van Graph (Matei Corvin 4, Piaţa Unirii), duminică, 30 iunie, de la ora 18.00. Sau ULTIMA ZI DE IUNIE, PRIMA ZI DE COMMUNITY CHECK.


  Irina Petrescu şi Dan Nuţu în Duminică la ora 6 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.