marți, 1 mai 2012

Plesh goes to Hollywood 3

În care corespondentul nostru din U.S of A. se prea poate să fi văzut în Central Park o anume "lebădă neagră".



S-a terminat si RiverRun, acum cateva zile deja. Am reusit sa ma revansez dupa sansa pierduta de a vorbi cu creierul din spatele lui Mad Men. Chiar a doua zi dupa ce am povestit despre intamplare a fost un "after party" al festivalului unde Matthew Weiner si-a facut aparitia. Am reusit sa intru in vorba cu el (pare tip de treaba) si punctul central al discutiei noastre a fost pelicula vs digital, dupa care am reusit sa arunc in directia lui cartea mea de vizita si sa-i spun ca voi fi in Los Angeles pentru urmatorii x ani. Intotdeauna este bine sa nu te astepti la prea multe dupa o astfel de intalnire, dar niciodata nu stii de unde o sa iti pice marul in cap.

La acelasi party a fost invitat si David Oyelowo, un actor care este pe val. Daca nu ii recunoasteti numele dupa ce o sa vedeti pagina de imdb veti realiza ca e foarte posibil sa fi vazut recent un film cu el. De asemenea a parut un tip foarte de treaba, am conversat si cu el (am aruncat cartea si in directia lui) dar si mai important este ca mi-a confirmat ceea ce am stiut tot timpul. Ca sa "make it" in industria americana si nu ai pile iti trebuie noroc cu carul. Ca sa te mentii odata ce ai intrat iti trebuie talent, dar pentru a intra la inceput iti trebuie noroc. Sau perseverenta (desi, cu perseverenta, s-ar putea sa vina sansa la batranete). Mai exact, primul rol pe care l-a primit intr-un film american a fost din cauza ca, intr-un zbor cu avionul a stat langa un miner, al carui prieten era unul dintre producatorii filmului, iar acestui miner i s-a parut ca el se potriveste pentru rolul cautat de producator si l-a pus in contact cu acesta... "The rest is history".

Din pacate cu Paul Schneider nu am reusit sa vorbesc pentru ca nu am fost in locul unde el era prezent (festivalul a avut vizionari in trei cinema-uri diferite, raspandite prin Winston-Salem). Si cam atat din North Carolina. Intre timp am luat avionul spre New York dupa care voi merge si in Boston pentru a rezolva anumite lucruri personale.

Ah! inca ceva... Poate sa imi spuna cineva cu exactitate daca Natalie Portman e in New York? Ma plimbam astazi prin Central Park si eram concentrat cu ale mele, sa ma uit prin jur, sa studiez, sa fac poze si deodata cand ma uit langa mine trec doua persoane. Mai are rost sa spun ca una dintre ele semana leit cu Natalie Portman? (Cristian Plesh)

2 comentarii:

  1. Foarte posibil. Pe 27 aprilie cineva o fotografia la Guggenheim Museum si anunta pe twitter. Apoi la un dineu oficial tot in NY.

    RăspundețiȘtergere
  2. E clar, ea a fost. Era cu tot cu copil.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.