vineri, 20 februarie 2015

Premieră de gală: DE CE EU? la TimișoaraCa să apucați bilete din timp, vă furnizăm o informație mai proaspătă ca ghioceii:


Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, De ce eu?, în regia lui Tudor Giurgiu, va avea o proiecție de gală la Timișoara marți, 3 martie, de la ora 19.00, la Filarmonica Banatul. Timișorenii vor avea ocazia să-i cunoască și să le pună întrebări regizorului Tudor Giurgiu și actorilor Emilian Oprea, Mihai Constantin, Andreea Vasile și Alin Florea despre filmul inspirat de controversatul caz al procurorului Cristian Panait. De ce eu? va avea alte două proiecții la Filarmonica Banatul, pe 4 și 5 martie, de la 19.00.

Biletele pot fi achiziționate în avans, începând din 20 februarie, din rețeaua Bilet.ro, iar de la Filarmonica Banatul, în ziua fiecăreia dintre cele trei proiecții, începând cu ora 16.00. De ce eu? a avut premiera mondială la Festivalul de la Berlin și rulează în cinematografele din România din 27 februarie. În Timișoara, va putea fi vizionat din 27 februarie la Cinema City.


Trailer oficial
Facebook
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.