joi, 12 februarie 2015

Ceau, Cinema! își deschide ambasadă


Dacă trăiți în Timișoara și aveți oarece contact cu mediul creativ, atunci ați aflat deja de AMBASADA. Un spațiu smuls din "moarte industrială" prin truda prietenilor noștri de la Plai și redat oamenilor care fac lucruri în acest oraș și pentru acest oraș.

AMBASADA va răsări oficial, odată cu soarele, în ziua de 20 februarie. Teo Milea va cînta "în deschiderea" AMBASADEI, la ora 7.30, programul continuînd cu diverse acte artistice pînă la apus. Un act de curaj, la fel ca întreg proiectul.

Am primit cu bucurie să fim părtași la acest răsărit. Mai ales că avem și noi un anunț de făcut cu această ocazie. Ne depunem oficial candidatura la timpul vostru liber în această vară.  Vineri, 20 februarie anunțăm zilele în care se va desfășura ediția a doua Ceau, Cinema!...și alte planuri mari :)

Așa că, dragi prieteni ai fest-ului nostru mic și vioi, dragi prieteni Marele Ecran, veniți la AMBASADA să ne spuneți Ceau, să vă spunem Cinema! și să vedem niște filme faine (AMBASADA are un spațiu dedicat proiecțiilor, așa că e cu Va Urma).

În 20 februarie deci, ne deschidem și noi ambasadă la AMBASADA (harta AICI).
Detalii din program, în curînd!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.