joi, 9 iulie 2015

FAQ on Ceau, Cinema!


Dacă ești din alt oraș (decît Timișoara) probabil că vrei să știi, măcar cu o săptămână în avans, dacă vii sau nu la Ceau, Cinema! E cazul Cristinei G. care ne întreabă mai multe pe pagina de facebook Ceau, Cinema!

Q. Vreau sa vin cu mai multi prieteni la festival si am cateva nelamuriri...in ce data este mai exact in Timisoara si cand in alta locatie?

A. În Timișoara este din 22 pînă în 25 iulie (de miercuri pînă sîmbătă, inclusiv). În comuna Gottlob, 25 și 26 iulie, adică sîmbătă și duminică. Gottlob e la 50 de km. de Timișoara: adică vreo 45 de minute cu mașina, 1 oră cu tren și cîteva ore cu bicicleta, funcție de cai-putere. (Mai mulți prieteni înseamnă mai multă lubeniță :)


Q. Abonamentul e doar pentru zilele din Timisoara? 

A. Da. Pentru că la Gottlob accesul e gratuit, în limita locurilor disponibile. Deci cu 40 de lei ai acces general la toate filmele, în toate spațiile de proiecție ale festivalului. Ceea ce, la un mic calcul, rezultă că e și foarte avantajos.


Q. Cam cate filme vor fi?

A. Cu contravaloarea a două bilete la multiplex poți să vezi vreo 24 de filme. N-am mai pus la socoteală și cele 4 programe de animații și documentare scurte. Atelierele. Și întîlnirile cu cineaștii invitați.

Q. Este program de filme ( festival) doar o parte din zi sau neintrerupt?

A. Fiind vară, programul începe mai pe după-amiază (și după-arșiță), adică de pe la 16 pînă la miezul nopții. Dar sunt reluări cu începere de la 14, dacă ai ratat ceva din ziua precedentă. 

Vă așteptăm deci, prieteni din toate orașele, cu filme suculente -să le mănânci cu ochii- și lubeniță proaspătă. Știu că am fost un pic secretoși cu programul. Va apărea zilele acestea în forma finală, ca să fie și mai ispititoare treaba.

Abonamentele  sunt în număr limitat (100) și încă le găsiţi la AMBASADACărturești (Mercy) şi Caffe Klapka.. şi vă scăpaţi de-o grijă! smile emoticon Aceea de a alege din atâtea filme faine! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.