sâmbătă, 8 septembrie 2012

Top 100 SF, Fantasy and Horror

Pe la inceputul anului 2012, SFX - cea mai grozava revista de science-fiction & fantasy din galaxie - a organizat un pol printre cititorii sai din care sa rezulte un top 100 al celor mai reusite filme SF, fantasy si horror. Au stranz voturi de la peste 10.000 de oameni iar topul rezultat l-au publicat intr-un numar de colectie in luna mai. Ei bine, sper ca nu se vor supara daca-l citim si noi in format electronic.



Ca sa va faceti o idee Lord of the Rings: The Two Towers e pe 82, Batman al lui Tim Burton pe 78, The Exorcist pe 65, Dark City pe 40, Avatar pe 26, 2001: Space Odissey pe 16 si The Dark Knight pe 10. Mai jos de-atat va las sa aflati singuri. Eu unul n-am vazut 12 din titlurile selectate. Sunt curios cine le-a vazut pe toate. E un tabel la finalul revistei, just in case.
Download link.


6 comentarii:

  1. Damnit, o sa pierd zile cu lista asta! Mersi :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Am numarat 67 filme vazute, destul de slab. Dar ma bucur ca Serenity e asa sus :)

    RăspundețiȘtergere
  3. 71 din 100, uff, cat mai am de recuperat..:((

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca am numarat vreo 81 sau 82 dar citeva foarte vechi nu imi aduc aminte daca le-am vazut si citeva care sunt horror , despre care stiu, nu le-am vazut pentru ca nu imi place absoult deloc acest gen. Trebuie sa vad cum fac un word sa le caut pe imdb mai usor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Atata timp cat furnizezi sursa , cat prezinti doar 50-60% din continutul original cred ca nu o sa ai nici o problema desi pe undeva ar trebuie sa existe niste obligati ale cititorului.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.