vineri, 3 septembrie 2010

Stiri paralele cu filmul

Prima: Guvernul Boc a realizat ca nu poate in veci fi nominalizat la categoria "cel mai bun guvern" si acum face tot posibilul sa castige categoria "cel mai catastrofal guvern". Vrea sa taxeze download-ul de filme de pe torrente. Nu stiu daca e o gluma, dar nimic nu mi se mai pare imposibil pentru acesti maestri in (d)efecte speciale din jungla carpatica.

A doua: timisoreanul (ca sa nu zicem freidorf-eanul) Johhny Weissmuller aka Tarzan este omagiat din nou in cadrul Zilelor Cartierului Freidorf. Daca nu stiti cine e Johnny Weissmuller cautati filmul lui Florin Iepan: The One, The Only, The Real Tarzan. Sau urmariti acest strigat.

5 comentarii:

  1. Ma intreb cum de Aleea Personalitatilor nu cuprinde si o statuie a lui Tarzan din Freidorf..

    RăspundețiȘtergere
  2. indeed chestia cu taxatu' se practica in tarile...civilizate, nu vad de ce s-ar aplica la noi in jungla (ca tot ii mentionasi regele) si pana la urma e cat se poate de ilogic, cum era si un comm in articolashul cu pricina, cum naiba sa taxezi ceva...ilegal, de tot rasul :))

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce nu? Simplu, pentru ca statul nu are nicio treaba cu ce trage omul de pe net. Pentru ca nu e al statului. Daca ar taxa si ar da banii inapoi producatorilor, as intelege, dar sa taxezi omul ca sa "dai burse" e o aberatie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oooo da!
    Johhny Weissmuller: "The One, The Only, The Real Tarzan", subscriu.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.