miercuri, 10 martie 2010

Cel mai bun blog de film

Am descoperit ca cineva ne-a inscris blogul in competitia roblogfest 2010, la categoria Personal & Infotainment - Blog de Filme, si nu putem decat sa-i multumim pe aceasta cale. Fiind un concurs de popularitate s-a nascut si in noi curiozitatea de a afla cum ne situam in raport cu celelalte bloguri care trateaza subiectul cinema. Astfel ca daca sunteti multumiti de ce facem noi pe-aici aveti ocazia sa dati un vot Marelui Ecran la roblogfest. Azi Maine ar trebui sa se deschida sesiunea de votare. Multumim si sa aveti o zi faina.

VOTEZI la roblogfest 2010

8 comentarii:

  1. voi sunteti pe locul doi, un loc onorabil, de altfel, dar votul e numai unul :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca nu e perioada de vot, doar de maine: 11 - 18 martie 2010 prima etapa de votare... Succes !

    RăspundețiȘtergere
  3. Mihai: locul II s-a lipit de mine ca marca de scrisoare, toata viata :)

    Daca-mi permiti sa te intreb, Mihai, traditionalul "cine e pa primu loc"?

    Ca sa invatam si noi de la cei mai buni.

    RăspundețiȘtergere
  4. umila-mi parere e ca Zeemovies e cel mai meserias, nu am motive clare si logice, pur si simplu nu vad nimic mai bun. ar putea fi si din cauza ca acolo chiar citesc numai despre filme, nu seriale, nu concursuri. e o preferinta personala, daca blogul e specializat, ar fi bine sa fie specializat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Zeemovies e meserias si eu il citesc. Si nu e singurul.. mai este Despre Filme a lui Andrei si Blogul de filme a lui Bogdan. Toti scriu misto si ii citesc cu placere, rostul fiind de a gasi la randul meu filme ce merita recomandate sau de a cunoaste pareri probabil diferite de ale mele, caci, nu intotdeauna suntem pe aceeasi carare.
    Noi aici am incercat ceva mai mult decat un blog de recenzii. Noi vrem sa facem cronica de filme si sa deschidem discutii cu mica noastra comunitate. De asemenea, sa incurajam mersul la cinema cat mai mult, pentru ca filmele sunt facute pentru marele ecran. Cam atat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Richie tu nu stii sa scrii si recomanzi filme !?
    ... mai este Despre Filme al lui Andrei si Blogul de filme al lui Bogdan.
    al meu
    al tau
    al lui, al ei
    al nostru
    al vostru
    al lor

    RăspundețiȘtergere
  7. @cuni: imi asum greselile din comentarii sau din articole ca n-am ce face, ma grabesc si mai imi scapa. in plus comentariile nu le pot edita dupa postare astfel ca raman asa, gaunoase.

    dar ca sa-ti raspun la intrebare: n-am spus niciodata ca stiu sa scriu insa cred ca pot recomanda filme, de vreme ce una n-are nici o legatura cu cealalta.
    totusi voi incerca sa fiu mai atent dpdv gramatical cand voi scrie despre ele. din curtoazie.
    multam de comentariu.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.