joi, 8 octombrie 2009

Buchet de cinestiri

Se petrec lucruri interesante in lumea filmului, anunturi si declaratii care ma fac sa zambesc cu gandul la anul viitor. Ia uitati cateva:

- Adrien Brody a pus mana pe rolul principal din Predators, filmul care isi propune sa resusciteze franciza SF si sa stearga amintirea esecurilor AvP. Am incredere ca din mainile lui Rodriguez si Nimrod Antal (Kontroll) va iesi ceva special. Filmarile vor incepe curand, s-au distribuit actorii iar lista de personaje e dementiala: un hitman mexican (Danny Trejo), un ucigas psihotic, o frantuzoaica lunetista si criminala (Alice Braga), un soldat rus "special" (deci criminal), un african fost membru al detasamentelor mortii din Siera Leone (da, tot killer) si un contabil care e de fapt criminal in serie. Serios. Brody ii duce pe toti pe o planeta controlata de Predatori si abia astept sa-i vad de ce sunt in stare. Prin iulie 2010.

- Vom avea un al patrulea film cu Piratii din Caraibe si Johnny Depp in rolul consacrat. On Stranger Tides se va numi acesta si are de a face cu ceva cautare a Fantanii Tineretii. Nu se stie daca Orlando Bloom se va intoarce in film dar cert e ca regizorul va fi altul. Gore Verbinski care a a lucrat trilogia de succes s-a retras, fiind foarte ocupat cu adaptarea jocului Bioshock pentru marele ecran asa ca locul a fost preluat de Rob Marshall. Probabil la vara avem parte de noi aventuri pirateresti.

- Ridley Scott, tipul pentru care am un respect urias, lucreaza cu Russell Crowe la o noua adaptare Robin Hood care ar putea fi numita Nottingham. Dupa cum il stim pe autorul Gladiatorului si a lui Kingdom of Heaven, si filmul asta va fi ceva medieval dark and gory cu barbati adevarati in zale otelite si cu batalii spectaculoase. Cate Blanchet e Domnita Marian si lansarea e pregatita pentru august 2010.

- Oliver Stone lucreaza deja la sequel-ul Wall Street-ului din '88. Wall Street 2 se invarte in jurul crizei financiare de anul trecut si ii are in prim plan pe Michael Douglas (interesanta revenire), pe Shia Le Boeff (pustiul asta are niste pile la Hollywood, ceva fantastic) si evident pe Charlie Sheen. Lor li se adauga Josh Brolin, Susan Sarandon si Frank Langella.

- si in incheiere toata lumea spune ca ultima parte din Harry Potter va fi EPICA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.