sâmbătă, 25 iulie 2015

Gottlove for cinema


Astăzi Ceau, Cinema! se mută la Gottlob, în patria lubenițelor și a primului cinematograf recondiționat în mediul rural.

Pe care îl inaugurăm semi-oficial deseară de la 18, cu proiecția PAȘAPORT DE GERMANIA (r. Răzvan Georgescu), în prezența regizorului (trailer AICI). La eveniment vor mai participa foștii proiecționiști și angajați ai cinematografului.



De la ora 20.00 vă puteți întâlni cu soții Toma (Cuzin și Cristina), împreună în viața reală, cât și pe ecran, în cel mai recent film al lui Corneliu Porumboiu (COMOARA). De la 22.00, ne mutăm pe stadionul din Gottob, unde va fi proiectat AFERIM! (r. Radu Jude). Proiecția filmului și invitația lui Toma Cuzin au fost posibile cu sprijinul Parada și Mulberry Development).


Musafirii sunt așteptați la Gottlob cu filme proaspete, lubeniță dulce și loc de campare (tot pe stadion - foarte aproape de un grup sanitar). Festivalul nostru de buzunar (sau buzunarul nostru de festival) nu își permite încă să asigure o linie de transport cu autobuzul (dar avem pe listă pentru la anul). Trebuie să ajungem fiecare cum putem (poate vă mai întrebați prietenii pe facebook, care știți că vin, dacă mai au locuri în mașină). Poate chiar Cu bița la lubenița.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.