miercuri, 14 noiembrie 2012

4 ani pe Marele Ecran

Prieteni, s-a mai dus un an pe Marele Ecran. S-au mai asternut niste metri de pelicula la temelia acestui blog de cinefili, s-au mai ridicat niste stalpi de sprijin care sa ne faca (mie si lui Lucian) sarcina mai usoara, s-au mai deschis niste usi si s-au mai identificat niste ferestre surprinzatoare catre lumea filmelor. 

A fost insa un an mai plin decat ceilalti iar asta in principal datorita dorintei noastre de a ne lua mai in serios tanara Asociatie Marele Ecran si a face efectiv ceva cu ea. Asa ca, dincolo de obisnuinta de a vedea filme si de a scrie despre ele, am pus in miscare niste idei proprii si am ajutat la materializarea ideilor altora dupa propriile forte. Nu mai amintesc aici de proiectiile de la BCUT si de la Plai, de deplasarile la festivaluri de film (Cannes, TIFF, Anonimul sau Comedy Cluj) ca sunt deja in urma noastra si cei care ne cititi sunteti la curent. Castigul cu care ne-am ales de pe urma lor a fost deja remarcat de tovarasul Luci, si anume un nucleu de oameni cu care sa colaboram mai departe.

In plan virtual insa putem spune ca anul acesta ne-am mai-mult-decat dublat efectivele, primind in echipa 3 oameni noi: Adina Baya, Felix (waka-x) si Ionut 'Maresalul', gata sa impartaseasca cu cititorii propriile opinii despre filme sau cinema. Sper sa-i avem alaturi cat mai mult timp.

Inchei speach-ul aniversar invitandu-va pe voi, cititorii, sa stati in continuare alaturi de noi (pe blog, pe twitter, pe facebook, unde doriti) si sa va spuneti parerile chiar si atunci cand nu coincid cu ale noastre. 


Ps: pentru ca nu putem da de baut, asa cum s-ar cuveni, lasam aici scenariul original al filmului Prometheus (numit Alien: Engineers), asa cum a fost scris de Jon Spaihts. Cei care l-au citit spun ca multe din bilbele imputate filmului ar fi fost evitate daca se urmarea pur si simplu scenariul.

4 comentarii:

  1. Filme si oameni de calitate, soare si multe, multe motive de a zambi, zile incarcate de emotii si bucurii.
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. si pentru ca la orice sarbatoare e nevoie de fond sonor, dezgropam ceva pe masura:

    Vocal Jazz Quartet - Cercuri
    http://www.youtube.com/watch?v=ySszIdUE5Yw&feature=related
    si
    Vocal Jazz Quartet - Tulnice
    http://www.youtube.com/watch?v=wxRnezePFHA&feature=relmfu

    RăspundețiȘtergere
  3. am descoperit multe filme bune datorita voua...
    multumesc si mult succes in continuare :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.