miercuri, 7 octombrie 2015

AMYbasada


«Amy» este un film despre dragoste". 
(regizorul Asif Kapadia)Amy te va bulversa, te va sfâșia emoțional și îți va face dor după un prieten pe care nu ai realizat niciodată că îl ai" (20 Something). 

În august 2011, Amy Winehouse ar fi trebuit să cânte în România. A murit în iulie, intrând în fatidicul club 27. Nu putem decât visa cum ar fi fost să cânte cândva la Timișoara. Vocea inconfundabilă a artistei se va auzi la AMBASADA, deseară, de la ora 20.30. Câteva secvențe le-am dat la Plai X înainte chiar să intre filmul în cinematografe. Ne bucurăm să dăm filmul în întregime la Timișoara (nu a intrat la multiplex) într-un loc legat tot de Plai. 

Ținând cont că s-au anunțat mulți spectatori, iar locurile sunt limitate (aprox. 120), sugestia noastră este să veniți un pic mai devreme pentru a prinde loc. În caz că e 'sold out' sala de sus, avem de rezervă și sala de jos, unde putem da filmul simultan pentru încă vreo 20 de spectatori. Dacă și așa rămân oameni pe lângă, tot ce putem face este să reluăm proiecția în altă zi. Mulțumim Independența Film.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.