joi, 21 mai 2009

Incepe SIMULTAN

Simultan cu Festivalul Filmului European se intampla si SIMULTAN 05. Daca sunteti curiosi de zona experimentala, de felul (felurile) in care muzica se combina cu imaginile si de posibilitatile noilor tehnologii si ale noilor medii, apai musai sa treceti. Daca nu, nu!

Pe mine m-ar intriga sound-performace-urile sustinute de artisti interesanti (Makunouchi Bento, Tetsuya Hori s.a.) intr-o locatie interesanta (la Sinagoga din Cetate), pe 22 si 23 mai, seara. Mai jos, extrase din comunicatul oficial:

Editia din acest an are la baza tema Trans:position si va avea loc in perioada 21-23 mai 2009 in Timisoara.

Simultan este un festival dedicat artei video si media, care prezinta anual o selectie internationala de arta video, proiecte de live performance audio-video, concerte de muzica experimentala, instalatii si conferinte. Intrare libera la proiectii ( Facultatea de Arte).

Festivalul isi propune sa sustina si sa stimuleze modalitatile creatoare ale celor mai moderne viziuni de a percepe si inregistra realitatile culturale
in arta contemporana. Prezinta modul in care tehnologia si societatea dau nastere unor noi forme de exprimare artistica, prin folosirea noilor medii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.