luni, 7 septembrie 2015

Trofeul Ceau, Cinema! la PlaiX

HIGHLIGHTS CASA FILMELOR

Nu le-a fost ușor celor trei membri ai juriului Ceau, Cinema! să aleagă cîștigătorul primei ediții de competiție. Andreea Vasile, Lucian Maier și Cinesseur s-au întîlnit la o terasă pentru o deliberare (stropită, bănuim, și cu ceva bere pe fond de caniculă ucigașă) foarte foarte scurtă. Aveau la dispoziție mai puțin de o oră să aleagă cîștigătorul Ceau, Cinema! și să vină la Grădina de Vară. 
La un moment dat am crezut că nici nu mai ajung (nu mai răspundeau la telefoane), motiv pentru care am și întârziat cu începerea ceremoniei de premiere. Într-un final, juriul a reușit să se pună de acord iar purtătoarea de cuvânt, Andreea Vasile, ne-a dat vestea cea bună și motivul alegerii. Moment surprins mai jos:


Trofeul Ceau, Cinema! a plecat anul acesta în Polonia, la regizorul Wojtek Smarzowski. Care s-a și pozat cu el. Fiind cîștigător un film despre viciul alcoolului, am putea să numim această ediție "Beau Cinema!". ÎNGERUL ATOTPUTERNIC/ THE MIGHTY ANGEL poate fi sorbit cu ochii la Casa Filmelor Ceau, Cinema! ‪#‎PlaiX‬. Duminică, 13 septembrie, ora 18. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.