luni, 6 iulie 2015

Miau Cinema!


În sfîrșit, ne iese salutul cum trebuie. "Miau, Cinema!" sigur va fi îndrăgit pe facebook. Dar arată-ne că torci de plăcere și offline, purtînd unul din modelele chic-chat cu mîță-n coadă.


Ei, dar, cui nu-i place o pisică miau ceau, din familie bună de ornitorinci crescuți la umbră deasă de lubeniță de Gottlob? Cu un desen de Mimi Ciora, traista este numai bună de plimbat mâțu cinefil la proiecții în aer liber, și este realizată în cadrul parteneriatului tripartit Ceau, Cinema!Super Smooth Studio și Balamuc / loc de joacă ș-altele. Este disponibilă spre vânzare cu 25 de lei fix, online și la fața locului, locul festivalului adică.




Miau Cinema este partenerul felin al lui Ceau Cinema, iată-l cum toarce sclipitor în vreme ce scrie recenzii la filme, filme europene, se înțelege. Disponibil exclusiv pentru cinefile, în mărimile S, M, L, tricoul este imprimat serigrafic după același desen de Mimi Ciora (creatoarea îl și poartă în poză). Este bineînțeles de vânzare în cineshop cu 40 de lei fix.

Super Smooth (studioul de apartament) este locul unde artiştii Mimi Ciora şi Mircea Popescu găsesc împreună soluţii pentru proiecte felurite care au ca element comun imaginea. Munca lor colaborativă înseamnă desen, ilustraţie, asamblaj, toys & dolls şi se inspiră din bizareriile lumii văzute şi nevăzute, dar cel mai mult le plac ilustraţiile dark, arta primitivă, extratereştrii şi nonsensul. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.