miercuri, 15 iulie 2015

Eu (sufletu') VHS! (imprimeu pe tricou)





Exact de azi intr-o saptamana, ora 22, ne intalnim la Gradina de Vara (Capitol) cu Chuck Norris vs. Comunism (Marea Britanie, România, Germania, 78', 2015,  r. Ilinca Calugareanu) si cu invitatul special, Vocea Eroilor (VHS)  in carne si oase!

Eu si cu Lucian ne-am gandit ca e o ocazie ce merita sarbatorita, din nostalgie pentru era VHS de mult apusa (si efectul ei devastator asupra frugalei noastre copilarii) si din mare respect pentru Vocea Eroilor (plus din spirit de joaca). 

Daca sarbatorim noi si tot punem masa mare, ne-am gandit sa va dam ocazia si voua sa sarbatoriti alaturi de noi. In primul rand cu prezenta la eveniment si in al doilea rand cu haine potrivite pentru ocazie! Asa ca aveti mai jos la download si "do it yourself sau pentru cei dragi" un model de imprimeu A4 pentru tricou. Orasul e plin de locuri de imprimat, un tricou alb, rosu sau negru gasiti pe undeva. Luati fain-frumos modelul ales pe un usb stick sau pe ce va inspira VHS Old Gods si... va asteptam la poza de grup.

Sa nu uit: imprimeul e facut de mine si va dau orice drept sa-l modificati cum va taie capul, ba chiar m-as bucura sa vad si alte (per)versiuni de la norma!

DOWNLOAD/DESCARCA (.zip de 6mb):
*4x model imprimeu tricou "I (heart) VHS" in format jpg
*mirror la fisierul de mai sus (sa fie...)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.