luni, 25 februarie 2013

Kiddo a intrat în penitenciarul din Arad

WEST SIDE ŞTIRI

1. Kiddo (în regia lui Millo Simulov) a fost filmat integral în Arad. După un periplu pe la Cannes, TIFF, Novi Sad, Pecs şi alte festivaluri, "primul film interactiv" (cum e promovat) se întoarce acasă. Vineri a fost proiectat şi la penitenciarul din Arad, acolo unde s-au filmat cîteva scene. La Timishort am văzut şi mi-a plăcut Hello Kitty, tot de arădeanul Simulov. Aşa că, dacă mai aveţi ocazia să-l vedeţi pe Kiddo, daţi-i o şansă (chiar dacă nu sunt convins că trucul acela cu final alternativ, nu e altceva decît o manevră de marketing care îmi aminteşte de nişte telenovele braziliene din anii '90). TRAILERUL cu vocea aia gen Pro sau de "profet new age" nu face un serviciu filmului, dar e filmat fain (calitate pe care o avea şi Hello Kitty) şi îl are pe Adrian Titieni.

2. Azi la Timişoara, luaţi-vă pantofi de alergat, un polar uşor, beţe de drumeţie şi daţi fuga în aula BCUT pînă la ora 19:30. Facem alergare pe crestele Făgăraşilor.

CS Alternative propune iubitorilor de munte, sport si alergare din Timisoara (si nu numai) o proiectie de film cu tematica montana. Este vorba despre povestea in imagini a celor 2 etape de alergare montana pe crestele fagarasene si a celor care le-au trait la intensitate maxima in cadrul concursului "Ultra Trail Fagaras 2012", un eveniment din seria CarpathianMan ce a avut loc in muntii Fagaras in perioada 31aug-02sep 2012. Invitat special, organizatorul "Ultra Trail Fagaras" - Lucian Clinciu.

Detalii despre eveniment găsiţi şi aici. Mulţumim Bibliotecii Universitare Eugen Todoran care face posibil evenimentul. De mâine începe aici o minunată serie de filme italiene de colecţie. Dar despre asta va scrie, pe larg, Ionuţ Mareş.




Un comentariu:

  1. Astfel de proiecte sunt bune pentru ca aduc un pic de varietate vietii din penitenciare. Poate ca intr-adevar merita o sansa, macar datorita faptului ca e filmat la noi in tara.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.