duminică, 13 martie 2011

Flynn Lives!

Avand in vedere apropiata lansare pe DVD si BluRay a lui Tron: Legacy producatorii s-au gandit sa faca un pic de zgomot si sa confirme asteptarile tuturor privind viitorul francizei abia repuse pe picioare. Va urma in mod sigur un al treilea TRON (sau TR3N) iar pana la el va puteti clarifica istoria ENCOM cu acest short de 10 minute facut in stil mockumentaristic. Tron: The Next Day face legatura intre primul Tron si Tron: Legacy integrand campania de teasing (sau hacktivism corporatist, depinde din ce lume o privesti) Flynn Lives care a precedat lansarea blockbusterului de anul trecut.


2 comentarii:

  1. Greu am rezistat si la precedentul film. Brrrrr, am pierdut 2 ore din viata aiurea. Ma gandesc ca un Rambo XX ar avea mai mult succes decat continuarea la Tron.

    RăspundețiȘtergere
  2. Woooo, inca un videoclip Daft Punk!

    N-am inteles nimic din teaser... Dupa Legacy nu vreau sa mai vad inca un remake Tron, mai ales ca acum nici nu mai au nimic de oferit, efectele vizuale si auditive fiind deja bifate. Doar o poveste cat de cat poate salva TR3N, dar din cate vad, sunt toate premisele pentru un dezastru.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.