vineri, 24 iulie 2015

Film-închidere TM: DRAGOSTE LA PRIMA LUPTĂ



Ceau, Cinema! se mută de mâine la Gottlob. În seara asta, mai puteți viziona în aer liber la Timișoara o comedie romantică, întrutotul proaspătă, delicioasă și surprinzătoare: Dragoste la prima luptă (Les Combattants/ r. Thomas Cailley, 2014)

Între prieteni şi afacerea familiei, Arnaud (Kevin Azais) pare că va avea o vară liniştită. Până o întâlneşte pe Madeleine (Adele Haenel), pe cât de frumoasă pe atât de puternică şi prevestitoare de rău. El nu aşteaptă nimic, ea se pregăteşte pentru ce-i mai rău. O poveste de dragoste. Sau despre supravieţuire. Sau amândouă.


A ras tot ce era de ras la Cannes 2014 (4 premii la Quinzaine de Realisateurs, inclusiv premiul criticii de film), plus 3 premii Cesar (între care și premiul pentru actor la debut). Adus cu sprijinul Institutului Cultural Francez Timișoara și Voodoo Films. 
Deseară de la ora 22, la Grădina de Vară "Capitol". Proiecția e precedată de o scurtă ceremonie de anunțare a premiilor Ceau, Cinema! Iar cei care vin de la 21 pot să intre în atmosfera cinematică via DJ set Waka_X. Gazdele Grădinii roagă spectatorii să nu intre cu băuturi, pentră că există bar înăuntru prevăzut cu tot felul de lichide revigorante.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.