marți, 21 iulie 2015

Cinci motive să-ți iei abonament la Ceau, Cinema! ACUM


În primul rând pentru că e supereconomic. Comparația e clară de la prima vedere și pentru cei mai slabi la mate. Abonamentul general costă 40 de lei și asigură acces la tot festul. Intrarea pe o zi costă 15 lei (primele 3 zile) și 10 lei, sâmbătă.  Katching - 15 lei în buzunarul tău. Și chiar dacă vii doar 3 zile, tot ieși mai ieftin. Am calculat că dacă vii patru zile la filme îți iese sub 4 lei pe film. Nu cred că există bilet mai ieftin de atât. Nici nu mai punem la socoteală programele de scurtmetraje, întâlnirile cu regizori, atelierele (la care oricum intrarea e liberă).

Apoi salvezi timp. Nu trebuie să stai la coadă la intrare. Să îți iei alt bilet pe zi. Pur și simplu te miști  dintr-un spațiu în altul cu grația unui "movie star". Și când filmele sunt unul după altul asta poate face diferența între a prinde loc în mica Sală Studio sau nu.

Arată bine. Verdele crud al abonamentului se asortează la hainele lejere de vară, fiind votat accesoriul săptămânii de cunoscutul fashionist Bruno. Acuma, pe bune, față de brățările de hârtie pe care le-am avut anul trecut, cele de vinyl de acum s-ar putea să fie purtate și după fest.



Ne ajuți să creștem. Prin cumpărarea abonamentelor generale ne transmiți un mesaj clar că îți place programul nostru și vrei să vii la cât mai multe filme. În felul ăsta, suntem încurajați ca la anul să aducem și mai multe filme. Știm că avem pentru cine.

Mai poți să le iei doar azi. Abonamente generale se mai găseau în toate punctele de vânzare (Cărturești, Klapka, AMBASADA). Vor mai rămâne poate câteva și pentru miercuri, dar asta numai dacă nu se epuizează până atunci. Ceea ce, sincer, ne-am dori :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.