luni, 17 decembrie 2012

Cel mai scump bilet la film


200 de lei e probabil o sumă record (nu numai în România) pe care cineva o plăteşte pentru un singur bilet la film. Acel bilet a fost cumpărat zilele acestea la spectacolul Aventurile Prinţului Ahmed.

Vitas România a răspuns apelului nostru către comunitate şi donează, cu ocazia spectacolului caritabil, 10000 de lei. Practic, e ca şi cum ar fi cumpărat  toate cele 800 de locuri de la Capitol. De două ori! Dar nu vă speriaţi: ne-au cerut doar 50 de bilete. Deci, ca şi cum ar fi plătit 200 de lei pe bilet. Vitas (fostul CHF) este o instituţie de microcreditare, care de 16 ani "finanţează o lume mai bună" în jumătatea de vest a ţării.

Vitas are tot creditul nostru şi în semn de mulţumire i-am acordat titlul de sponsor principal. Suntem recunoscători şi celorlalte companii care au contribuit (Linde Gaz, X3 Studios, Data Group, Tipografia Partoş). Acestea nu sunt companii mari (dacă le compari cu giganţii "continentali" prezenţi în oraş). Dar sunt companii mărinimoase, prin implicarea socială de care au dat dovadă.

Consulatul Germaniei merită un danke special, fiind primul finanţator al show-ului de miercuri, 19 decembrie, ora 19. Mai jos, îi puteţi vedea pe toţi partenerii noştri de aventură.

Acum, mai aşteptăm doar spectatorii...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.