joi, 22 martie 2012

Trailerul zilei: Jocurile Foamei

La noapte, la ora 0:05, va fi difuzat în avanpremieră The Hunger Games (Jocurile Foamei). Mai multe voci din industrie spun că acesta va fi noul film-fenomen care va eclipsa seria Twilight. La senzaţia asta a contribuit un pic şi scriitoarea Stephenie Meyer (creatoarea Twilight) care în 2008 scria pe blogul ei că "sunt atît de obsedată de carte că trebuie să o iau cu mine la cină şi să o ascund pe sub mese ca să nu mă opresc din citit. The Hunger Games e uimitoare". Între timp cartea Suzanei Collins s-a vîndut în 12 milioane de exemplare. Adaptarea cinematografică este una din cele mai aşteptate apariţii ale lui 2012, în timp ce Breaking Dawn: Partea a doua, abia dacă este menţionat. Asemenările cu Twilight nu sunt întîmplătoare de vreme ce e vorba despre adolescenţi care luptă pentru viaţa lor şi despre o tînără (Jennifer Lawrence) pe care se bat doi flăcăi, doar că e, în cuvintele Total Film, "mai dur, mai murdar şi mai cool". O combinaţie de 1984 cu reality tv pe care trebuie să o luăm în seamă. Mai ales după ce l-am auzit pe Donald Sutherland (aka Coriolanus Snow, preşedintele Panem, adică al unei Americi post-apocaliptice), care după ce a citit scenariul a declarat că "(The Hunger Games) are posibilitatea de a deveni cel mai influent film din ultimii ani". Din distribuţie mai fac parte Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Stanley Tucci şi...Lenny Kravitz. În orice caz, vom vedea curînd dacă asta e următoarea nouă mega-franciză şi dacă e chiar atît de bună. Vom vedea începînd de mîine.

6 comentarii:

  1. Sa vedem, sa studiem, sa comparam si apoi sa asteptam ce ne aduce viitorul.

    Invatamintele trecutului imi spun sa nu am asteptari de la filmele cu promovare mare, indiferent cine le 'citeste' sub perna cartile.... ce mi-a placut, mai ca imi vine sa nu ma uit la film.

    Am spus vreodata ca am vazut imbecilitatea numita Titanic doar cand s-a dat la tv ? Sper sa nu fie si acest film la fel.

    RăspundețiȘtergere
  2. @darael

    sanatos invatamant ai tras
    la pomul laudat...

    RăspundețiȘtergere
  3. pretty awesome movie. what twilight should have been™

    RăspundețiȘtergere
  4. In pricnipiu maine ar trebui sa-l vad si eu.. Are cronici internationale bune. Sper sa nu fie doar de fatada.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru mine au fost doua ore bune, in care nu m-am plictisit, in care nu m-am gandit la ce am de facut ziua urmatoare. Pur si simplu m-am transpus in film si "am stat" acolo doua ore. Eu zic ca merita vazut. In plus, din cate am vazut, e pe locul 3 in box office-ul internatioanl.

    RăspundețiȘtergere
  6. @karamella

    noi nu prea tinem cont de box office

    dar cum zici tu, filmul te tine ocupat cele doua ore

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.