sâmbătă, 3 septembrie 2011

Afisul lunii: Midnight in Paris



Ce este in neregula la acest afis?

Priviti inca o data! Da, are numele lui Woody Allen pe el.

Daca n-as fi vazut numele, as fi crezut ca e un romcom banal. Sper ca filmul e mai inspirat decat posterul - care nu face nicio trimitere la universul cuprins de neliniste al autorului. "Eu doar am vrut sa prezint felul in care vad eu Parisul – Parisul prin ochii mei" spune regizorul despre Midnight in Paris, care a fost selectionat la Cannes 2011. Allen continua periplul sau romantico-turistic prin Europa, dupa Londra si Barcelona. Urmatoarea destinatie: Roma.

p.s. da, Carla Bruni de pe afis e "acea Carla Bruni", la inceput criticata de compatrioti ca a acceptat sa joace intr-un film de Hollywood, apoi criticata pentru abilitatile actoricesti sau, aparent, pentru lipsa lor. Pentru o singura scena s-au tras 35 de duble, conform dailymail.

Later Edit: cred ca afisul asta e mai potrivit cu rubrica. Si mai sugestiv pentru "tabloul" facut de Woody Parisului.


7 comentarii:

  1. filmul este absolut minunat, ingenios - pe stilul lui WA
    iar Carla Bruni nu joaca rau, chiar daca are un rol micut
    trebuie sa vezi filmul, nu este deloc o comedie romantica normala :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @movieaddicted: pai nici nu ma asteptam sa fie "normala", dar tocmai asta vroiam sa inteleg si din afis. Merci de promptitudine

    RăspundețiȘtergere
  3. trecind peste faptul ca este filmul cu cel mai mare succes comercial al lui woody allen (incasari de 85 milioane $!) "Midnight in Paris" face cit de cit uitate (semi)esecurile cu "Tall Dark Stranger" (oribil), "Vicky Cristina Barcelona" (slabut de tot), "Cassandra's Dream" si chiar "Whatever Works". Ideea scenariului e superba, realizarea aproape la fel, mai putin interpretarea fada a lui Owen Wilson.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar astept sa vad daca se ridica peste nivelul ultimelor sale filme. Sincer, doar Whatever Works mi-a placut din tot ce a scos Allen in ultimii ani.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ceea ce spune @valentino am simtit si eu doar uitandu-ma la trailer. Parca era un suflu proaspat. Ramen sa-mi confirm dupa ce ajunge la noi in cinema... sau pe desktop.

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc
    m-ati convins
    il vad cat de curand

    RăspundețiȘtergere
  7. Trecand peste afis si peste Carla Bruni (care e doar un pasager pe care nici nu il bagi in seama) filmul e un fel de bucurie intelectuala presarata cu intrigi romantice. Un film superb, care a reusit sa ma deconecteze complet de realitate.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.