luni, 7 decembrie 2009

Trailerul zilei: Harry Potter 7 (first teaser)

Mai e aproape un an pana la ultimul capitol din saga lui Potter dar uite ca deja a "rasuflat" un prim teaser la Harry Potter and The Deathly Hollows. Dupa cum va amintiti, in finalul partii a sasea Dumbledore plonja in moarte din varful turnului scolii Hogwarts lovit de prefida vraja Avakadevra a profesorului Snape. In ultima punere in scena a francizei (care totusi va fi impartita in doua episoade asa cum sta bine unui final) Voldemort cel Intunecat si argatii sai (Belatrix is such a bad girl) au pus stapanire pe Ministerul Magiei (exista unul si la noi, se cheama Biroul Electoral Central) si pe pe "academia de lupte" Hogwarts si mai are de facut o miscare ca sa puna mana pe intraga lume: sa-l omoare pe nesuferitul Potter. Sunt curios daca va reusi. Daca ati citit cartile nu spoileriti, va rog!. Trailer deci...sau teaser:


4 comentarii:

  1. Eu nu mai am rabdare. Daca nu ar fi traducerile in carte atata de tampite, as citi-o. Dar asa totusi astept sa apara filmele. Pana in 2011 e asa de mult totusi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. am citit cartea, nu aveam rabdare pana sa apara filmele casa vad finalul....e woau..woau woau....plin de surprize...dar la cat de multa actiune e in ultima carte era cam greu sa faca un singur film....abia astept sa merg la cinematograf

    RăspundețiȘtergere
  3. de abia astept sa il vad!
    oricum, niciun film nu cred ca s-ar fi putut compara cu minunatele carti din serie

    @camytzi daca poti, incearca sa le citesti in engleza. suna mult mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. movieaddicted: mai degraba asa, merci :) (scuze no, dar nicicum nu ma pot alinia la traducerile numelor sau a diverselor obiecte :) )

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.