miercuri, 11 noiembrie 2009

Trailerul zilei: Clash of the Titans

Aaand it's here! Proaspat lansat, mult asteptat (cel putin de mine si de fanii Legendelor Olimpiene) si destul de impresionant as zice, primul trailer (sau teaser) pentru adventura mitologica a lui Leterrier de la anu - Clash of the Titans - e demn de vazut. Pentru nostalgicii care sedeau in pat la sfarsit de saptamana si gustau aventurile din serialele Hercule si Xena - Warrior Princess dar si pentru amatorii de filme epice, remake-ul "Infruntarii titanilor" e un must see. Sa fim clari: n-am mai vazut un film epic mitologic bun de la Troy incoace, asa ca e normal sa fiu extatic. Sper ca Sam Worthington, Liam Neeson si Ralph Fienes sa fi facut treaba buna..


Legat de story e suficient sa spunem ca avem un erou - Perseus - pui de zeu dupa tata (Zeus) si pui de rege dupa mama (Danae fiica stapanului din Argos) care face el cumva si ajunge in miezul razboiului divin dintre Olimpieni si Hades, stapanul Lumii subpamantene. Perseu e viteazul care a taiat capul Meduzei, a salvat-o pe Andromeda si a calarit primul cal zburator (Pegasus) sfarsind ca rege in cetatea Micene (exista dovezi istorice care sustin existenta personajului, cel putin la nivel de om, jumatatea lui divina fiind mai greu de explicat in contextul in care avem deja un fiu de D-zeu). Clash of the Titans se va concentra insa doar pe partea de razboi intre zeitati si calatoria in Infern a eroului ca sa-l puna la punct pe Hades. Si acum TRAILER:

2 comentarii:

  1. Vai cat de bine suna( ideea, nu .. sunetul in sine!!). Mi s-a facut pielea de gaina, mi s-au aburit ochelarii, si imi lacrimeaza ochii de nerabdare!! Abia astept!:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si cand te gandesti ca eu astept din primavara :p. Mai un pic, zic.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.