miercuri, 28 octombrie 2009

De neoprit: Preşedinte - Antrenor - Horror


Şi acum o mică glumă cinematografic-electorală. Clipul de campanie al lui Sorin Oprescu foloseşte coloana sonoră a seriei Saw (compusa de Charlie Clouser). Bine, sunt schimbate cîteva note, dar nu trebuie să ai urechea lui Moga ca să te prinzi că-i aceeaşi muzică (verifică aici).



Doctorul ne prezintă o Românie horror, cu feţe gri de homleşi, bătrîni muribunzi şi aurolaci. Spotul se încheie cu aceste cuvinte: "poţi să te ridici, să zîmbeşti", exact ca în celebra scenă din finalul primului Saw. Dacă mă uit bine, Oprescu parcă şi seamănă un pic cu Tobin Bell, actorul care-l joacă pe sadicul Jigsaw Killer în franciza care tocmai a ajuns la al şaselea episod. Altă coincidenţă bizară: asta e fix a şasea campanie prezidenţială de după 1989. Am senzaţia că jucăm toţi într-un film de categoria D, care nu se mai termină. Un horror mai prost decît Saw VI.

Ziceţi şi dumneavoastră, domnu' doctor, cît de bolnavă poate fi campania asta?

3 comentarii:

  1. cee o aparut saw 6 deja si inca,game over :)

    RăspundețiȘtergere
  2. deci, chiar nu ma gandeam la chestia asta dar uite ca am stat putin sa ascult melodiile si ai perfecta dreptate.They match...cata imaginatie au PR-istii domnului Oprescu.Deja se si viseaza la dreapta "tatalui" taind si secerand.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.