vineri, 4 iulie 2014

Programul Ceau, Cinema!

Mai sunt doua saptamani pana incepe Ceau, Cinema!, editia-pilot. Programul complet* e mai jos si pe ceaucinema.ro. Tinand cont ca locurile sunt foarte limitate la Casa Artelor, va invitam sa va luati din timp bilete, de la libraria Carturesti (Mercy & Mall) si de la cafeneaua Klapka (Casa Artelor). Un bilet care asigura acces la toate proiectiile dintr-o zi costa 15 lei. Abonamentul pe intreg festivalul este 40 de lei. Intrarea este libera la proiectia de la Gottlob.

Am tinut sa fie bilete pentru ca platim drepturi de autor pentru aceste filme nou-noute si aproape toate sunt prezentate in premiera la Timisoara. Dar si pentru ca oamenii trebuie sa inteleaga ca arta nu se face degeaba. Filmele se fac pe bani, in unele cazuri chiar din banii autorului. Sa platesti bilet e o forma de a da inapoi ceva autorilor si de a-i incuraja sa mai faca. Oricum, un bilet pe o zi intreaga la Ceau, Cinema! costa mai putin decat un bilet la film la multiplex.

Ii spunem editie-pilot in sensul ca e o incercare. Daca publicul ne arata ca gusta ideea, la anul il vom face mai mare si mai frumos. Daca n-avem cu cine, ne lasam si facem cinema la noi acasa. Sau cultivam lubenite la Gottlob.
(click to enlarge)



*selecția filmelor a fost făcută, în mare, de Lucian Mircu & Felix Petrescu, asta ca să știți pe cine să trageți de mînecă în caz că nu vă place

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.