joi, 8 mai 2014

StudentFest 2014: Filme cu IMPACT


Astazi incepe la Timisoara a 23-a editie a Festivalului de Arta si Cultura StudentFest (8-17 mai), unul dintre cele mai populare si mai stabile evenimente din peisajul local, un festival realizat de studenti voluntari din OSUT cu o multitudine de sectiuni: arte plastice, benzi desenate, concerte, dans, experimentarium, film, fotografie, literatura, party, publicitate, street art, teatru. Anul asta tema centrala a festivalului este IMPACT-ul pe care l-a avut si il are in continuare Studentfest-ul asupra artistilor participanti si asupra publicului caruia i se adreseaza. Pe noi ne intereseaza in mod special sectiunea de film si din cate am observat in programul lor s-au pregatit cateva lucruri interesante si inedite.

Joi, 15 mai,
ora 21:30 Proiectie pe pod la D'arc pe Mal: Complices (2009, Franta)
ora 22:30 Gradina de Vara Capitol: Reclametraje - noaptea reclamelor

Vineri, 16 mai:
ora 21:00 Proiectie in Aula Magna UVT: Closer to the moon (Romania, 2013, r. Nae Caranfil)
ora 22:00 Gradina de Vara Capitol: Filme scurte de animatie

Afara de filme insa programul contine spectacole de teatru (la Electric Theatre si Casa Studentilor), de stand-up comedy, concerte de rock, folk si jazz, expozitii fotografice si de arta, lansari de carte si lecturi publice, un workshop de graffiti si... experimente stiintifice in cladirea Experimentarium (Parcul Rozelor, pe malul Begai, langa Facultatea de Hidrotehnica).

De retinut e si Concertul aniversar UVT70 din 24 mai la care se anunta participarea trupelor The Case, Sonatic, Sebastian Spanache Trio, Alternosfera si Vita de Vie dar si a studentilor de la Facultatea de Muzica. In Parcul Rozelor, cu incepere de la ora 16. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.