vineri, 13 septembrie 2013

Primul căţel de Usturoi

MESAJ SPECIAL PENTRU BLOGGERII AFLAŢI PE PLAI-URI TIMIŞORENE

Este Vineri 13, dar nu ne temem. Pentru că vom avea Usturoi. La noapte, în jurul orei 0, Casa Filmelor se va afla sub protecţia lopeţii virtuale a lui Groparu.

Doamnelor şi domnilor, în premieră pe ţară, mondială şi galactică, se va difuza pe un mare ecran primul căţel de Usturoi!!! Ţinînd cont de durata secvenţei, e mai degrabă un căţeluş, dar vă asigur că are colţi. E suficient cît să prindeţi aroma filmului scris şi produs de Groparul cu reşedinţa la Cluj aka Radu Valentin Bazavan, pe numele său mic.

De ce e acest mesaj mai important pentru bloggeri decît pentru publicul obişnuit? Pentru că Usturoi e primul film românesc independent creat de un blogger, în care joacă bloggeri (veţi recunoaşte cel puţin 3 în imaginile de diseară), susţinut cu căldură de mai toată blogherimea. Mai un pic (adică vreo 3000 de euro pentru masterizarea sunetului) şi îl veţi putea vedea în cinematografe.

Filmul Usturoi trebuie apreciat măcar pentru nebunia creatorului. Iar deseară, repet, vom scoate în public primul căţel.




 

3 comentarii:

  1. Multumim inmiit! Nu mai prea avem unghii la maini...
    (PS: Tocmai am aflat ca cei 3000 de euro s-ar putea inmulti. Doamne-ajuta!)

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes! Abia astept lansarea la cinema. In imagine, inegalabilul...Gaben.

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astept sa apara filmul :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.