luni, 25 februarie 2013

Argo oscarizat de insasi Casa Alba


Intr-o noapte in care nici macar o singura surpriza nu a dereglat ritmul de desfasurare al Oscarurilor sau pronosticurile cele mai evidente (Daniel Day Lewis, Jennifer Lawrence, Anne Hathaway, Christoph Waltz, Q. Tarantino, Ben Affleck, Ang Lee, Michael Haneke, toti au plecat acasa cu statuete), declicul s-a produs la final cand insasi Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, a transmis in direct castigatorul Oscar pentru cel mai bun film: Argo. Masina de propaganda e, deci, pe maini bune. Acum, mai mult ca niciodata, putem spune ca Oscarurile sunt tot un joc de-a politicul insa cu actori mult mai buni.

Lista castigatorilor o gasiti pe imdb. Spectacolul, daca n-ati facut noapte alba, il revedeti pe Hbo sau pe torrenti you tube,ca de obicei. N-a fost cine stie ce. Seth MacFarlane ori s-a cenzurat ori nu e deloc amuzant live. Practic in sala batea vantul. Cu Ricky Gervais ar fi curs sange.

In ograda noastra, avem de mentionat ca am verificat previziunile din concurs si se pare ca avem un singur castigator: Rotariu Mihai a nimerit 13 din 14 categorii. A ratat doar cel mai bun regizor, mizand pe S. Spielberg. N-a fost sa fie - si pe buna dreptate - caci Ang Lee e mai fresh, mai vizionar si mai dispus sa riste decat dinozaurul american. Mihai, da-ne un mail sa vedem cine esti si unde mergem la film :).

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.