marți, 19 februarie 2013

Ai ceva de spus?

Spune-o foarte scurt! Printr-un foarte scurt metraj.

Te-ai prins. E vorba de Tres Courts. Şi de apelul pe care îl lansează în fiecare an. Dacă ai un film de maxim 3 minute (documentar, animaţie, ficţiune sau experimental) trimite-l pînă în 28 februarie (detalii AICI)!

Filmul tău poate fi văzut de o ţară întreagă! Dacă intră în Selecţia Naţională va fi proiectat în 23 de oraşe româneşti (nu ştiu dacă După Dealuri a reuşit performanţa asta), care găzduiesc Tres Courts primăvara asta.

Precizare importantă: nu trebuie să fii profesionist. Poate ai şi tu o parodie la Gagnam Style, poate ai filmat cu telefonul o ploaie cu meteoriţi sau pur şi simplu ai o idee faină.

Pe lîngă glorie, există şi premii palpabile: participare ca "guest" la TIFF cu cazare, masă şi transport din partea Institutului Francez, telefoane smartphone, plus premiul francofoniei, de 250 de euro.

Eu m-aş băga imediat, numai că am fost invitat în juriu. Anul acesta, Selecţia Naţională se face la Timişoara. Deci chiar te rog să-mi dai ceva de jurizat, pentru că pînă acum nu sunt foarte mulţi înscrişi. Scoate filmul ăla din sertar, din comp, de pe unde îl ai sau pune-te şi fă un scurt de max 3. min, pentru că repet: 28 februarie e data limită. Bonne chance!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.