luni, 29 octombrie 2012

Seriale actuale: la ce ma uit si de ce


American Horror Story
Dupa un sezon 1 fabulos (nu am mai vazut de la Twin Peaks incoace asa serial ), a inceput sezonul doi in forta ! Cu un casting de zile mari (Jessica Lange + o gramada de actori buni si bine repartizati), un story care abuzeaza si combina cliseele horror in moduri originale. De neratat ! Astept episoadele noi cu sufletul la gura si asta mi se intampla foarte rar !


It's Always Sunny in Philadelphia
Un serial de comedie "independent", nascut pe cale naturala (fara cezariana). Toata lumea lui e comica si debordeaza de idei. E proaspat si cu adevarat hilar. Adaugati peste asta un 
Charlie Day lasat sa-si dea in petec si un Danny Devito si cautati si sezoanele vechi, ca merita.

Regular Show
Comedie-aventura animata cu tente suprarealiste. Un fel de copil nelegitim al lui Beavis si Butthead cu The Mighty Boosh. Foarte drag mie. Foarte comic si imprevizibil. Si pe asta il astept cu sufletul la gura.

Superjail!
Pura nebunie animata. Comic pe alocuri dar suprarealist per total. Violent peste orice grad de violenta. Explozie de animatie buna si idei la foc automat.

Comic Book Men
Kevin Smith & friends - o incantare de privit. Un serial despre lumea benzilor desenate. Daca numele lui Kevin Smith nu-ti spune nimic - poti sa-l sari :) Mie imi aduce zambetul pe buze si imi adauga un grup de prieteni virtuali in cap.

Din serialele cunoscute si "clasice" mai urmaresc South Park si The Simpsons. Si cam atat :)


3 comentarii:

  1. Si eu am fost impresionat de cat de bun a fost primul sezon American Horror Story. Si de curajul de a schimba "aproape tot" in sezonul doi (mai putin cativa actori f buni).

    RăspundețiȘtergere
  2. richie: eu personal sunt fascinat de jocul Jessicai Lange din sez.1 - sezonul 2 e mai incarcat/multe personaje si nu-i lasa atatea posibilitati dar oricum - femeia aia joaca nu gluma. as mai zica ca si Evan Peters e un actor tanar foarte bun - dar as vrea sa-l vad si in ceva filme (mai grele).

    RăspundețiȘtergere
  3. acum sa ne spui de ce nu te uiti la "Breaking bad"? :D

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.