duminică, 18 martie 2012

Trailerul zilei: Prometheus FULL trailer

"Big things have small beginnings"

Im-pre-sio-nant! Nu credeam ca mai pot suporta inca o atatare a simturilor si imaginatiei pe subiectul "noul Alien al lui Ridley Scott" dar totusi am dat play. Curiozitatea a fost mai puternica. Daca nu va plac spoilerele poate ar fi mai indicat sa sariti peste noul trailer - de fapt primul, complet, revelator si facut ca la carte -  intrucat dezvaluie un pic mai multe despre misiunea si evolutia lucrurilor pe misterioasa planeta descoperita de Prometheus.

La prima impresie plotul aduce a "odisee spatiala". (Speculez ca) pe baza unor inscriptii stravechi gasite in ruinele unei/unor civilizatii pamantene (probabil sumeriana, dupa scrierea cuneiformish) Prometheus pleaca spre o destinatie misterioasa in cautarea "originii". Ceea ce gasesc insa acolo se activeaza in prezenta lor, ca un monolit trezit la viata incepand sa-si puna rutinele in aplicare si dovendindu-le ca au interpretat gresit invitatia. Iar apoi tot iadul se dezlantuie. Trebuie sa admit, Prometheus arata extraordinar de bine: finisat, intens, inspaimantator si foarte intunecat. Sa ne rasfatam asadar...




via mish tumblr

Un comentariu:

  1. daca filmul era prin aprilie, poate reuseam sa ma abtin, dar sa fim seriosi, nu cred ca as fi rezistat :) trailerul e la acelasi nivel cu Avengers, chiar mai misto!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.