sâmbătă, 10 martie 2012

Trailerul zilei: On the Road

Romanul unei generatii, sau al generatiei beat, pe care l-a scris Jack Kerouac in 1951 dupa o tura cu prietenii prin America, primeste tratamentul cinematografic urmand ca anul asta sa vedem On The Road, filmul. Sam Riley (vi-l amintiti din Control) joaca aici rolul alter-ego-ului scriitorului, Sal Paradise, in vreme ce Garett Hedlund il interpreteaza pe tovarasul aventuros si necumpatat, Dean Moriarty. Alte roluri revin lui Kristen Stewart, Kirsten Dunst, Amy Adams, Tom Sturridge si Viggo Mortensen. Filmul e regizat de Walter Salles (Diarios de Motocicleta) si produs de Francis Ford Coppola, garantii, in teorie, suficiente pentru a n-o sfecli. Trailerul insa arata promitator.

4 comentarii:

  1. mai, presupun ca ati citit cartea. mie trailerul nu-mi suscita nici un interes. o sa-l vad, dar nu se apropie de carte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu inca n-am citit-o. Momentan sunt blocat in alte lecturi. Nu pretind ca ar fi nevoie sa le comparam cred ca suntem cu totii de acord ca nu judecam o carte dupa ecranizarea ei. Sau invers.

    RăspundețiȘtergere
  3. unele carti sunt mai usor de ecranizat ca altele. poate era mai bine sa fi iesit filmul cu Kerouac si Marlon Brando, macar stiam ca e de la sursa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, ai perfecta dreptate. Unele sunt dificil de spus in limbajul filmic...
    Cat priveste visul cu Brando ramane la stadiul de zambit si oftat "what if"

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.