vineri, 30 martie 2012

Finalisti la roBlogFest7


Suntem, iata, pentru a 3-a oara in finala roBlogFest-ului, desigur la categoria Blog de Filme, lucru care ne bucura pentru ca iar am fost "bagati, votati si calificati" in runda a doua fara sa miscam un deget. A fost dorinta noastra de a sta deoparte intrucat competitia asta nu are decat un singur rol, de a identifica care sunt cele mai sustinute bloguri intr-un anumit moment al anului...

Acum insa, cand mai sunt doar 4 zile de vot, simtim ca e de datoria noastra sa-i informam si pe cititorii care nu sunt prezenti in retele sociale ca, daca vor sa ne sustina pot s-o faca aici. E nevoie de inscriere si autentificare ca sa puteti vota. Fie sa castige cel care are cei mai ambitiosi suporteri :).

Luci's edit
: acum doua editii am ratat podiumul la mustata, anul trecut am ajuns pe 3, deci scenariul previzibil ar fi ca acum sa ocupam locul doi. Dar noua ne plac twist-urile, nu scenariile previzibile. Asa ca ori vom fi primii, ori esuam lamentabil. Daca voi credeti ca meritam sa fim sus in acest clasament blogheristic, atunci faceti un mic efort (va ia un pic mai mult decat un simplu like). Daca nu, asta e, inseamna ca nu meritam :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.