miercuri, 1 iunie 2011

Trailerul zilei: The Girl with the Dragon Tatoo (US)

E oficial dezvaluit. S-a scurs el acum cateva zile pe interneti, intr-o versiune "bootleg" ciupita dintr-un cinema, dar nu avea calitate si, drept urmare, n-am semnalat-o nici noi. Acum insa viitorul prim episod din trilogia lui David Fincher, bazata pe seria de romane Millennium a suedezului Stieg Larsson, isi dezvaluie primele imagini si ma grabesc sa afirm ca arata promitator. Desi plot-ul nu mai prezinta acelasi mister pentru multi dintre noi, cred ca va fi o experienta destul de interesanta sa aflam aventura tragica a personajului Lisbeth Salander din perspectiva unui mester in thrillere misterioase si crude. La fel de interesant va fi s-o vedem pe Rooney Mara de ce e in stare cu acest personaj extraordinar de bizar, tanara goth-punk cu aptitudini de hacker profesionist si inclinatii bisexuale plus un trecut intunecat si o gramada de sechele psihice, plus memorie fotografica. Daniel Craig va fi versiunea americana a lui Mikael Blomkvist, jurnalistul care cu ajutorul ei incearca sa rezolve misterele unei disparitii intr-o familie aristocrata. Scenariul ii apartine lui Steven Zaillian (Lista lui Schindler) asa ca ne asteptam la o atmosfera mohorata.. Distributia ii mai include si pe: Stellan Skarsgard, Robin Wright Penn, Max von Sydow, Christopher Plummer... actori care sper din tot sufletul sa nu faca numai prezenta. Trailer deci.
ps: fundal muzical asigurat de Trent Reznor coveruind pe Led Zeppelin cu vocea lui Karen O.

8 comentarii:

  1. hm, faina muzica, ceva imi spune ca va fi mai bun ca originalul, iar daca asta e trailer-ul oficial apai se vede treaba ca se cam schimba lucrurile in materie de trailere :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sa speram ca va fi mai bun decat originalul, sincer mi-a trebuit rabdare ptr el, interpretarea rolului principal masculin cam inducea somn.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca totusi primul a fost destul de izbutit. Celelalte doua insa, in special nr 2, au cerut multa rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu zic ca primul a fost rezonabil spre bun. despre noua ecranziare s-ar cuveni niste cuvinte de lauda mai ales dupa trailer, dar ma abtin pentru ca destul de des trailerele ne-au cam pacalit.

    RăspundețiȘtergere
  5. nush de ce, dar am evitat cat am putut si cartile si filmele originale. dar asta pare interesant.
    bine, m-am ars de prea multe ori ca sa ma mai iau dupa un trailer, dar s-ar putea sa ii dau o sansa.

    reznor asta e peste tot amu

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vazut filmul original dupa ce am citit cartea. M-a plictisit teribil. Daca stii povestea, filmul isi pierde tot farmecul.N-am sateptari prea mari nici de la varinata asta. Sunt curios doar cat de sadic poate sa fie Fincher la scena cu razbunarea tipei.

    RăspundețiȘtergere
  7. "Blomkvist is less promiscuous, Salander is more aggressive, and, most notably, the ending—the resolution of the drama—has been completely changed. This may be sacrilege to some, but Zaillian has improved on Larsson—the script’s ending is more interesting.” (Fincher)

    RăspundețiȘtergere
  8. Acum sunt curios, nu-mi dau seama ce se poate schimba pentru a imbunatati povestea. Tare mi-e mie ca eu o sa fac parte din aia pentru care it will be a sacrilege :D :))

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.