miercuri, 2 martie 2011

Trailerul zilei: Buna! Ce faci?

Un film romanesc atipic isi face aparitia in peisajul cinematic primavaresc si ceea ce e mai important e ca starneste zambete. E o comedie cu adolescenti mai uschita, in genul celor americanesti, dar parca nu chiar atat de grosolana. Buna!Ce faci? ii apartine regizorului Alexandru Maftei (a lucrat si la serialul TV Lombarzilor 8) si spune doua povesti: una a tanarului Vladimir aflat in plina descoperire a sexualitatii si una a parintilor sai, aflati in plina descoperire a... internetului si a infinitelor sale posibilitati. Filmul a provocat deja reactii interesante, chiar azi in Bucuresti se desfasoara o dezbatere pe tema "Ce urmeaza in filmul romanesc?" intre criticii Andrei Gorzo si Mihai Chirilov la Hollywood Multiplex din Mall Vitan (ora 13). In Timisoara filmul va ajunge intre 18-24 martie, la Cinema Timis, ofcors. Traier:

7 comentarii:

  1. Chiar azi am aflat de el si ma intrebam daca o sa vina si in TM. :) Merci de info. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm ... pare drăguț. :) Până acum n-am fost la niciun film românesc la mall, dar niciodată nu e prea târziu. Mulțumesc și eu pentru informații, dacă nu scriai de el, degeaba îl vedeam în program, că tot nu m-aș fi dus.

    RăspundețiȘtergere
  3. fusei la dezbatere. iesira scantei, pucioasa si venin :D, dar filmu merita atentie, mai dezgheata, chiar si prin forma sa conventionala, lugrubul cinemaului din ultimii ani :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @miscellaneous11: in TM nu va rula la Mall ci la Timis.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vrut să zic la cinema* sorry. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. l-am vazut in weekend la HBO si pot spune ca mai rar am vazut un film asa prost. si aici ma refer la actori si mai ales la jocul lor - fals, sec, fara sare, plat, emotie 0. intr-un cuvant: muci. sper sa fii fost toti amatori pentru ca altfel e grav.

    RăspundețiȘtergere
  7. M-ai facut sa-l caut si eu. Nu m-a cucerit decat prin imaginea foarte finisata.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.