vineri, 19 martie 2010

Trailerul zilei: Predators!!

Am asteptat aproape un an momentul asta: primul trailer Predators, prima idee despre cum va arata ultimul SF cu acel teribil vanator de oameni pe care cu greu la dovedit Arnie in acel clasic din '87 care a fost si nominalizat la Oscar (pentru efecte speciale desigur). Ultimul film cu Predatori il are in spate pe Robert Rodriguez (Sin City, Planet Terror) ca si producator si pe ungurul Nimrod Antal ca regizor. Noul capitol al francizei merge pe aceeasi premisa, a unei gasti de super-soldati elitisti care ajung prada alien-ilor, insa twistul e ca lucrurile se intampla in ograda Predatorilor, gen pe alta planeta care e posibil sa le apartina, iar "comandoul" e alcatuit din cei mai diversi killeri: mercenari, detinuti, yakuza, ceea ce promite o actiune destul de diversa. In prim plan va fi insa Adrien Brody, iar pe langa el ii vom vedea pe Laurence Fishburne, Alice Braga sau Danny Trejo. Trailer zic:

2 comentarii:

  1. am asteptat de mult o continuare la Predator, au trecut cativa ani de la intalnirea cu Danny Glover. ciudat ca a durat atata sa se continue franciza.
    sper sa nu iasa o prostie, desi regizorul nu e rau deloc (ai vazut kontroll?). pe de alta parte si jeunet e genial dar tot nu i-a iesit din Alien4 o continuare foarte buna la primele 2.

    we shall see

    RăspundețiȘtergere
  2. Da am vazut Kontroll si de aia sunt increzator ca va iesi ceva ok. Dar mie mi-a placut si Alien 4 o vreme, pana ce o iesit specia aia de alien corcit cu om..

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.