duminică, 21 martie 2010

Filme care putTocmai cînd credeam că torture porn-ul nu mai e la modă, am aflat de grozăvia asta. The Human Centipede (2009) e construit în jurul unei idei pe cît de nebuneşti, pe atît de dezgustătoare: un doctor Mengele vrea să creeze chirurgical o fiinţă nouă prin unirea mai multor nefericiţi în jurul unui singur tub digestiv (gură-fund-gură-fund...aţi prins ideea). Deşi a încasat multiple premii la festivaluri importante de horror, cronicile nu sunt prea entuziaste.

Io nu vreau să mănînc c*c*t. Dar pun pariu pe 1 kil de rahat turcesc că se vor găsi o grămadă de esteţi care să susţină că cinefilia e sinonimă şi cu coprofilia (să nu-mi ziceţi acum de Salo al lui P.P. Pasolini!).

Miriapodul Uman
va dobîndi curînd (nu, n-am să fac jocuri de cuvinte cu cur, anus şi rect) statut de cult horror. Sper că nu v-am trezit curiozitatea pentru film (e ultimul lucru pe care mi l-aş dori). Ştirea asta e mai degrabă o avertizare gen: "E un caca în faţa ta. Ai grijă să nu calci în el!".

8 comentarii:

 1. Regret si acum ca m-am aventurat sa vad pe sarite Salo. Sa inteleg ca si asta e la fel de grafic precum filmul lui Pasolini ?

  RăspundețiȘtergere
 2. silversky: Eu am vazut in intregime Salo si nu pot sa zic ca mi-a parut rau. E cam sadic si extrem, dar asa-i si fascimul pe care il ataca Pasolini.

  Cat despre The Human Centipede, uite aici o cronica limpede, cum le sade bine britanicilor:
  http://www.totalfilm.com/news/frightfest-2009-the-human-centipede-review

  RăspundețiȘtergere
 3. Te-aş întreba de unde le găseşti, dar ţinând cont că la un moment dat m-am uitat la Black Sheep....tac mâlc.

  Eu, una, dacă e să mă uit lipituri umane, mai bine mă mai uit odată la Dead Ringers.

  RăspundețiȘtergere
 4. Cartitoiu: filmele ma gasesc pe mine :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Pe mine ma intereseaza filmele controversate.Pe asta l-am vazut si este o mare porcarie.Eu unul nici nu prinsesem ideea.
  Si nu cred ca ceea ce dorea doctorul ar fi posibil in viata reala.Plus ca am vazut si multe clisee.
  Naspa e ca urmeaza si partea a doua.
  Alt film care nu mi-a placut e Salo.Dar am citit unele recenzii ale criticilor care il laudau,asa ca sunt de parere ca nu ma pricep eu.


  Insa exista filme socante care mi-au placut foarte mult si au intrat in lista filmelor mele favorite.Filme cum ar fi:Antichrist,Taxidermia,Kynodontas(Dogtooth),Cannibal Holocaust.

  Ati vazut Taxidermia si Kynodontas?

  RăspundețiȘtergere
 6. @crinick: Adi, am vazut Holocaustul si Taxidermia.
  Ultimul mi-a placut.

  Despre Canin nu stiu nimic...

  RăspundețiȘtergere
 7. Kynodontas l-am vazut eu. F ciudat si interesant totodata. Iar Taxidermia mi-a placut si mie.
  Cat despre Antichrist cred ca avem 3-4 articole pe blog :))

  RăspundețiȘtergere
 8. Am o mulțime de bucurii și emoții în mine, sunt claritate, am fost fericit cu căsnicia mea, până când soțul meu nu a început să asculte bârfe despre mine nefiind credincioși cu promisiunile noastre conjugale, am încercat să-l înțeleg că sunt bârfe și minciuni, dar a pierdut dragostea, încrederea și încrederea în noi. Așa că am devenit cupluri neplăcute și apoi am depus divorț, mai târziu, ne-am despărțit. ani după divorțul nostru, am încercat să trăiesc o viață normală fără el, dar nu am putut, așa că am început o căutare despre cum să-mi revin fostul soț, apoi m-am referit, BaBa ogbogo un bărbat grozav și extrem de spiritual care a aruncat un dragoste vrăjește asupra mea și m-a făcut EX-ul meu să se întoarcă la mine. Sunt copleșit, așa că îi las contactul aici pentru cei care au probleme de relație și căsătorie, așa că poate ajuta cu lucrări grozave. E-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Sau numărul lui de WhatsApp ... +2349020168697. Luați legătura cu el, vedeți cât de mare și puternic este. De asemenea, ajută în aceste probleme ...

  (1) Opriți divorțul.
  (2) Barrenness End.
  (3) Noroc vraja.
  (4) Vraja de căsătorie.
  (5) Scapă de probleme spirituale.

  RăspundețiȘtergere