joi, 23 februarie 2012

P3Edictii Oscar 3, 2, 1...

Dragi prieteni ai Marelui Ecran, mai sunt 3 zilE pana vom afla castigatorii premiilor Oscar si, simultan, castigatorul Marelui P3Emiu oferit de partenerul nostru de gadgetareala, 3E.ro. Este vorba despre un gadget special: special pentru posesorii de iPhone (daca n-aveti iPhone nu va intristati, raman in joc stick-ul Patriot si jocurile Deus Ex)

and the winner gets...Teleobiectivul 8x Rollei



Hai sa vedem ce stie sa faca dragutu de el:

Fotografiaza obiecte aflate la distanţe apreciabile, natura, detalii, oameni. Util, in cazul in care-l vedeti pe Keanu Reeves in tramvaiul 6. Cu Rollei devii instant paparazzo.

Mecanismul zoom este acţionat manual. Obiectivul ofera un câmp de profunzime enorm. Practic, reda totul clar într-un interval de distanţe cuprins între 2,5 metri şi infinit.

Teleobiectivul Rollei se ataseaza usor de corpul telefonului (prin infiletare) si devine imediat parte din sistem. Obiectivul nu va îngreuna mult telefonul: cantareste doar 45 de grame! Bonus: pachetul vine cu mini-trepied. iPhone-ul nu este inclus (:

Rollei e renumit pentru optica profesionala. Partea si mai misto e ca te ajuta sa faci si filme. De exemplu, cu obiectivul fish-eye. Mai multe detalii, aici.



Acum, ca aveti un nou...obiectiv la concursul nostru, va sfatuim sa nu va grabiti cand scrieti predictiile, dar sa va incadrati totusi in termen. Good night and good luck!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.