marți, 12 iulie 2016

Fie vremea bună, rea...Ceau, Cinema!


Primim mesaje pe un ton îngrijorat de la prieteni: se schimbă vremea! Va ploua!!!

Sigur, ar fi neplăcut să nu ne putem bucura de Grădina de Vară. Dar. în rest, vrem să știți că nu ne îngrijorează aspectul meteo. Și n-ar trebui să îi îngrijoreze nici pe spectatori.

Iată de ce:

Filmele programate la Grădina de Vară se vor da la cinema Timiș în caz de vreme nefavorabilă. Este ultimul cinematograf funcțional din oraș și ne bucurăm sincer că putem în sfârșit să-l includem pe harta festivalului. Repetăm, dacă veniți chitiți pe Grădina de Vară și observați că afară tună și fulgeră, mergeți 100 de metri înspre piața Victoriei și găsiți același film (în exact aceleași condiții tehnice) la Timiș.

În caz că picură în Curtea cu Castan, proiecțiile se vor muta în sala Studio (60 locuri), tot la Casa Artelor. La Rhetoric la fel, spațiul din interior poate găzdui același număr de spectatori (în jur de 40). Uitați-vă numai cât de frumoasă e această curte din centrul orașului (Eugeniu de Savoya, nr. 1).


La fel și la Gottlob, proiecția de pe stadion cât și concertul s-ar muta în cinematograf, la nevoie. Dar anul acesta ne-am pregătit și pentru caniculă. Tocmai de aceea am ales pentru competiție Sala Mare a Teatrului Maghiar, dotată cu aer condiționat. La cinematograful din Gottlob a fost finalizată de curând instalația de aer condiționat. Pentru AMBASADA și Casa Artelor suntem pregătiți cu ventilatoare și aparate mobile de climă.

Așa că vremea n-ar trebui să fie un element care să vă împiedice să veniți la film. Dacă poate Vita (Tavi Horvath), solistul Blazzaj, să vină la Gottlob cu piciorul în ghips, tu de ce n-ai putea ieși la film, în orașul tău?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.