miercuri, 7 august 2013

Romanian Short Waves 2013

Si inca un anunt important:

Asociația Secvențe, în colaborare cu Fundația TRIADE, organizează două seri de proiecții în aer liber ale celor mai recente scurtmetraje românești.
Joi, 8 august 2013 , și vineri, 9 august 2013, începând de la ora 21.30, sunteți așteptați în grădina Triade (Calea Martirilor nr. 51/45), pentru a viziona 14 filme de scurtmetraj, prezente anul acesta la Festivalul de la Cannes.
Programul proiectiilor:

joi, 8 august, ora 21,30:

În acvariu, regia Tudor Cristian Jurgiu, premiul al III-lea la secţiunea Cinéfondation a Festivalului de la Cannes 2013 - 20’
Ovo, regia Eva Pervolovici – 12 ‘
Cod roşu, regia Hanno Hoefer – 9’
Vaca finlandeză, regia Gheorghe Preda – 20’
Wonderland, regia Peter Kerek – 21’
De azi înainte, regia Dorian Boguţă – 35’

vineri, 9 august, ora 21,30:

Bad Penny, regia Andrei Creţulescu – 13’
Sistemul respirator la păsări, regia Alina Manolache – 6’
My Baby, regia Luiza Pârvu – 19’
Plimbarea, regia Mihaela Popescu – 15’
Waste, regia Anton Groves – 10’
Treizeci, regia Victor Dragomir – 30’
Între deja şi nu încă, regia Ioana Mischie – 9’
Boxed in, regia Ilinca Neagu – 12’

Un comentariu:

 1. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și să facă oamenii să fie fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și i-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o celebrare mare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. DACĂ NU AȚI VĂ RUGĂM AJUTAȚI, DOCTOR SAGURU CONTACT ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
  1 LOVE SPELL
  2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
  3 FRUCTE DE FEMEI
  4 PROMOȚIE SPELL
  5 SPELL DE PROTECȚIE
  6 SPELL BUSINESS
  7 SPELL GOOD JOB
  8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.

  RăspundețiȘtergere